Seks PlusToken-svindlere lades i Kina

Seks PlusToken-svindlere lades i Kina
Rate this post


Seks PlusToken-svindlere har vært de første som blir siktet for lovbrudd knyttet til svindelen

De seks ble siktet denne uken for sin del som ledere av pyramidespillet som stjal rundt 6 milliarder dollar i kryptokurver
Status for de resterende midlene er fortsatt ukjent


Seks personer tilknyttet den PlusToken kryptovaluta Ponzi ordningen har blitt belastet med sine roller i $ 6000000000 svindel etter masse arrestasjonen av mer enn 100 personer i år. I det som representerer de første anklagene knyttet til svindelen som startet i mai 2018, har de seks mistenkte blitt siktet for „mistanke om å organisere og lede kriminelle pyramidespill.“ Med 27 ledere arrestert i juli og ytterligere 82 arrangører også pågrepet nylig, vil disse sakene sannsynligvis være langt fra de siste som ble assosiert med Bitcoin Up svindelen.

Hundrevis av arrestasjoner over hele verden


Kinesiske myndigheter kunngjorde anklagene via et regjeringsnettsted og sa bare at Chen Shaofeng, Liu Hua vil, Lv Qinghai, Jin Xinghai, Yin Wang og Zhang Qin hadde blitt siktet for å ha hjulpet med å drive pyramidespillet som gikk fra mai 2018 til august 2019. , tar inn nesten ₿ 200 000 og 6,4 millioner ETH.

PlusToken var av kinesisk opprinnelse selv om hovedtyngden av operasjonene ble utført utenlands, med det som ser ut til å ha vært nervesenteret på øya Vanuatu utenfor Australias østkyst raidet i juli 2019. Der ble seks personer arrestert (ikke de som har har blitt siktet), med informasjonen som kinesiske etterforskere har ført til hundrevis av ytterligere arrestasjoner i 2020.

Skjebnen til PlusToken-fond ukjent


Store PlusToken-salg var assosiert med markedsdumper i 2019 og 2020, men uten bevegelse fra PlusToken-lommebøker siden juni, ser det ut til at svindlerne endelig kan ha mistet tilgangen til deres dårlig oppnådde gevinster. Hva som skjer med fondene nå er ukjent, spesielt hvis ingen har tilgang til dem, med myndighetene som sannsynligvis ikke vil kunne få tilgang uten hjelp fra svindlerne.