Dollars zijn niet inwisselbaar, NewYork Best Selling Author is Super Bullish op Bitcoin.

Dollars zijn niet inwisselbaar, NewYork Best Selling Author is Super Bullish op Bitcoin.
Rate this post
  • Bitcoin is betrouwbaarder dan fiatgeld en goud.
  • De Fed of het monetaire systeem heeft geen maatregelen om de inflatie te verminderen zoals Bitcoin heeft in de vorm van halvering.
  • Bitcoin is het digitale goud en op dit moment kan geen goudkleurige crypto de ruimte ermee delen.

De recente podcast van Robert Kiyosaki met cryptoprenuer Robert Breedlove belicht cruciale inzichten over Bitcoin, de Fed en het monetaire systeem. De betrokkenheid van Mr. Kiyosaki bij Bitcoin heeft de laatste tijd de interesse van de leden van de cryptogemeenschap aangewakkerd.

Dit gezegd zijnde, pleit de heer Kiyosaki voor Bitcoin in zijn officiƫle Podcast door het organiseren van een speciale show met de CEO en mede-oprichter van de crypto-investeringsfirma, Robert Breedlove.

Robert bespreekt met Robert šŸ™‚

Jongerenperspectief op Bitcoin – Rober Kiyosaki op Bitcoin

Robert Breedlove, CEO, en mede-oprichter van Parallax Digital, professioneel servicebedrijf gespecialiseerd in crypto-investeringen en digitaal effectenadvies, had een praatje met de gastheer, Robert Kiyosaki. De heer Breedlove legt uit waarom mensen kunnen overwegen om Bitcoin te promoten dan fiat of goud.

Hij ging verder met te zeggen dat Bitcoin Evolution een vrije markt is. Het scheidt geld van staatscontrole. Hij voegt daar nog aan toe dat het ‚daarom de inflatie vermindert‘ die in de samenleving wordt gecreĆ«erd door het traditionele monetaire systeem.

In antwoord op de vraag van Kiyosaki, hoe Bitcoin betrouwbaarder is dan goud, legde Breedliefde de vijf eigenschappen uit die ‚Geld‘ moet bezitten. Hij zei dat de eigenschappen deelbaar, duurzaam, herkenbaar, draagbaar en schaars zijn.

En Bitcoin domineert onder de fiat- en andere cryptokringen met deze eigenschappen, zegt meneer Raslief.

In aanvulling op de uitleg zei de heer Breedlove dat, in tegenstelling tot goud, Bitcoin niet kan worden geproduceerd volgens de eis. Het aanbod is beperkt tot 21 miljoen munten. Op dit moment worden er meer dan 300.000 munten per jaar gedolven, wat zal worden teruggebracht tot 0,31 munten in het jaar 2100. Het aanbod is dus absoluut schaars of schaars.

Dollars zijn vandaag de dag niet meer inwisselbaar – Hoe kan een overheid zo veel geld drukken?

Kiyosaki wijst op FED-printen triljoen dollar om de economie te stabiliseren, die bijna werd afgevlakt door de COVID-19 pandemie. Daarmee lacht hij om hoe een overheid zo veel geld kan drukken?

Robert Breedlove ging een beetje de geschiedenis in om uit te leggen wat de FED en de overheid tot nu toe hebben gedaan met het monetaire systeem, in antwoord op zijn vraag.

Volgens Robert was goud in eerste instantie de wijze van geld in de hele wereld en omdat het niet draagbaar is, werd er een inwisselbare papieren valuta ‚Dollar‘ gecreĆ«erd. Na verloop van tijd is de dollar het enige ‚geld‘ op de markt geworden. Vandaar dat alle banksystemen, de rentetarieven en al het andere niets anders is dan het piramideschema dat de FED over het goud heeft gebouwd. Hij zei,

„Fed Hoarded The Free Market Money And Built A Pyramid Scheme On Top Of It. (…) Dollars zijn vandaag de dag onaflosbaar, het schuldbewijs van de overheid, het zijn de beloftes van de overheid die nooit worden nagekomen.“

Kiyosaki Nog steeds een goudliefhebber

Kiyosaki vroeg Robert Breedlove naar de mogelijke beweging op de goudgedekte cryptos, omdat hij nog steeds een goudliefhebber is. Breedhandschoen zegt dat er in de crypto-ruimte geen plaats is voor een goudgesteunde cryptokop tot de Digital Gold-Bitcoin zijn dominante positie in de markt heeft.

Sprekend met Pomp in een vorige podcast, benadrukt Mr.Kiyosaki dat investeringen in onroerend goed en goud misschien niet de toekomst van de financiƫn zijn als de cryptocurrency in het vizier komt.

In een notendop houden de heer Kiyosaki en de heer Breedlove de bullish view over Bitcoin en haar toekomst. Recentelijk heeft de Bitcoin hash rate zijn ‚All-Time High‘ van 124 TH/s bereikt. Dit is een ommekeerpunt voor de mogelijke opleving van de bitcoineprijs. Dit gezegd zijnde, kan men wachten om getuige te zijn van de Bitcoin-walvis zoals gespeculeerd door Robert Breedlove.