Bitcoin treffer $ 25 000! XRP langsiktig prisanalyse: 25. desember Ethereum, Ethereum Classic, Cardano Prisanalyse: 25. desember Til tross for Bitcoins $ 1B shortsviseringer, hvorfor holder fortellingen om et prisopphold?

Bitcoin treffer $ 25 000! XRP langsiktig prisanalyse: 25. desember Ethereum, Ethereum Classic, Cardano Prisanalyse: 25. desember Til tross for Bitcoins $ 1B shortsviseringer, hvorfor holder fortellingen om et prisopphold?
Rate this post


BITCOIN
En annen dag, en annen høy – Bitcoin treffer $ 25 000! Til tross for Bitcoins $ 1 B shorts-likvidasjoner, hvorfor holder fortellingen om et prisopphold fast? Kan gråtoner GBTC overhale den største Gold ETF GLD? ta en sving i 2021
ETHEREUM
Ethereum, Ethereum Classic, Cardano-prisanalyse: 25. desember Hva ligger bak Wall Street’s fornyede interesse for Bitcoin og andre kryptoer? Ethereum-prisanalyse: 24. desember SEC: Meglerforhandlere som har sikkerhetstokener vil ikke bli gjenstand for håndhevingstiltak i 5 år ETC-prisanalyse: 23. desember
ALTCOINS


Chainlink, Waves, Decred Price Analysis: 26. desember XRP langsiktig prisanalyse: 25. desember Ethereum, Ethereum Classic, Cardano Prisanalyse: 25. desember Til tross for Bitcoins $ 1 B shorts-likvidasjoner, hvorfor gjenoppretter fortellingen om en prisrally? Litecoin gjenopplivet markedet i 5 uker. Dette er hvordan
TEKNOLOGI
Hva ligger bak Wall Streets fornyede interesse for Bitcoin og andre kryptoer? Gråtoner brøt internett denne uken: Hva betyr dette for Bitcoins pris? Med Googles Gmail, YouTube osv. Er det på tide med en desentralisert løsning? ‚Kina planlegger ikke å erstatte global fiat med digitale yuan’Stablecoins ser økning i on-chain volum og transaksjoner i år

De siste dagene har ikke vært bra for det meste av kryptomarkedet, med mange av bransjens altcoins som ser rødt på hitlistene, uten å ha bygget videre på drivkraften som ble gitt av Bitcoins prisbevegelse. Mens fotturer var kortvarige, har påfølgende korreksjoner vært betydningsfulle i tilfellene Bitcoin Cash, Tron og Cosmos.

Bitcoin Cash [BCH]

Bitcoin Cashs prisbevegelser de siste ukene har vært veldig inkonsekvente, med kryptovalutaen som topp for å berøre den lokale toppen to ganger, før den falt til handel på sine tidligere nivåer hver gang. Det samme var tilfellet i forrige uke da BCH klatret med 12,6% for å berøre ovennevnte nivå, men var rask til å svekke seg med over 21% for å handle på midten av desember-nivået igjen.

Prisbevegelsene til Bitcoins populære gaffel ble også observert å ha blitt ledsaget av sterke handelsvolumer.

Skarpheten i volatiliteten i BCH-markedet ble fremhevet av kryptovalutaens tekniske indikatorer da Parabolic SARs prikkete markører var over prislysene etter en kort razzia under dem. Chaikin Money Flow dyppet igjen etter å ha kommet seg til å berøre null, et tegn på at kapitalutstrømningen var større enn kapitalinnstrømningen.

BCHs nylige forestillinger har bidratt til at mange i samfunnet har vært bullish om prisformuen, med Kim Dotcom som en av dem.

Tron [TRX] var en gang en av bærebjelkene i topp 10 på kryptovalutamarkedet. Dette er imidlertid ikke tilfelle lenger, med TRX rangert 18. på CoinMarketCaps diagrammer. I motsetning til Bitcoin Cash har TRXs prisbevegelser vært mer eller mindre sterile, og kryptovalutaen registrerte en viss volatilitet først mot den siste halvdelen av november og desember. I skrivende stund, mens noe utvinning så ut til å være i gang, hadde TRX fortsatt falt med over 20% på en ukes tid.

Tron [TRX]

Ledsaget av minimalt handelsvolum utvidet munnen til Bollinger Bands for å antyde mer innkommende volatilitet; Relativ styrkeindeks tråkket ganske nær den oversolgte sonen på hitlistene.

Kryptovalutaen var i nyhetene nylig etter at Tron Foundation inngav en bevegelse for en tingrett i New York, og ba om avskjed av en ICO-søksmål.

Cosmos [ATOM]

En titt på ATOMs pristabeller avslørte en slående likhet med bevegelsene registrert av Tron [TRX]. I likhet med Tron falt Cosmos også med over 20% i løpet av uken, med kryptovalutahandel nær supportnivået på hitlistene.

Spørsmålet om hvorvidt en trendrevers er på kortene, var imidlertid fortsatt vanskelig å svare på da MACD- og signallinjene var flettet sammen under histogrammet, og Awesome Oscillator avbildet veldig minimal markedsmoment.