Bitcoin SV langsiktig prisanalyse: 30. november

Bitcoin SV langsiktig prisanalyse: 30. november
Rate this post

Ansvarsfraskrivelse: Funnene i den følgende artikkelen er forfatterens eneste oppfatning og bør ikke tas som investeringsråd

Bitcoin SV er langt fra all-time high

Mens de fleste altcoins er ute av bjørnemarkedet, synes Bitcoin SV av en uforklarlig grunn fortsatt å være i det. Ved pressetid handlet Bitcoin SV til $ 172 med en markedsverdi på 3,18 milliarder dollar.

BSV så ut til å vise en svak bearish skjevhet på kort-til-midt-sikt-scenariet. På en 4-timers tidsramme så det ut til å være truende kortselgere i nærheten, mens en sterk motstand på den daglige tidsrammen ble funnet. Stengt mellom en stein og et vanskelig sted, vil BSV ikke ha noe sted å gå, men ned.

Det vedlagte diagrammet viste at Bitcoin SV dannet en stigende kil, et iboende bearish mønster. Som forklart ovenfor utgjør den sterke overheadmotstanden og det bearish mønsteret sammen en bearish utsikt for BSV på kort-t0-mellomlang sikt. Dette vil åpne for en mulighet for et kort spill på BSV .

Begrunnelse


I tillegg til det ovennevnte, var det et sterkt 200-dagers glidende gjennomsnitt på $ 180, som fungerte som avskrekkende virkning på ethvert bullish momentum. Til tross for den siste prisstigningen, så ikke volumet ut til å støtte det.

Videre hadde Stokastisk RSI allerede truffet en bearish crossover i den overkjøpte sonen, et tegn på tegn på en reversering. Å kombinere dette med RSI, som også viste tegn på reversering like over 50-nivået, indikerte at det snart vil være en nedgang.

Faktisk hadde prisen allerede blitt avvist i det 50-bevegelige gjennomsnittet på 4-timers tidsrammen, en utvikling som var et bearish tegn.